Pinbalk - Wit

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 89,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 28 dagen.

Met de pinbalk maak je jouw eigen collage aan de muur. Je wisselt gemakkelijk andere tekeningen, foto's, recepten en knipsels in de pinbalk om een ander schilderij in je huis te hebben. Ben niet bang om geen mooie prints in huis te hebben om erin te doen. Kom je een mooie afbeelding tegen in een tijdschrift, een velletje mooi papier, een postkaart, een uitgescheurde foto, een kleurstaal of een lekker recept: Hang het op! Kindertekeningen krijgen hier ook een mooie plek in. Zelfs je boodschappenlijstje veranderd in een kunstwerk. 

Boven op de pinbalk zet je allerlei leuke vondsten, kleine schatten, nutteloze, dierbare dingen of verzamelingen. Ook speelgoed doet het op de pinbalk goed! 

De pinbalk is handgemaakt van porselein en altijd een beetje schots en scheef aan de onderkant. Geen pinbalk is perfect. De donkere kleuren kunnen meer tekening / vlekken in de klei hebben dan de lichte kleuren. Oceaan, groen, rood en grijs zijn meestal niet egaal van kleur.

Er zitten 8 losse porseleinen staafjes bij, deze stop je allemaal in het gat aan de achterkant. Hang de pinbalk vervolgens met twee schroeven aan de muur. Alle papieren schuif je achter de porseleinen balkjes (aan de kant van de muur dus), het gewicht van de balkjes zorgt ervoor dat jouw papieren goed blijven hangen. Wil je je papier er weer uithalen? Trek niet aan het papier maar til het papier naar voren omhoog, daarmee wip je de balkjes omhoog en laat de pinbalk je papier los.

Afmeting: 40 x 4,5 x 4,5 cm

© 2012 - 2021 Studio Harm en Elke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel