Workshop voorwaarden

Deelname
De deelname aan de workshop is pas definitief nadat de betaling door ons ontvangen is. Je krijgt hier dan de bevestiging van. Als je kiest voor de workshop te bestellen met de betaaloptie ‘Vooraf overmaken’, dan is je plek ook pas definitief gereserveerd na ontvangst van de betaling. 

Aansprakelijkheid
Studio Harm en Elke en Saskia Overzee stellen zich niet aansprakelijk voor blessures, schade, diefstal of verlies van goederen. Deelname aan de workshops en betreden van de werkplaats is op eigen risico. 

Annuleringsvoorwaarden door de klant
Het annuleren van een workshop gaat als volgt:
* tot 30 dagen voor de workshop: teruggave van het gehele cursusbedrag.
* tot 14 dagen van te voren: teruggave van 50% van het totale cursusbedrag OF de keuze dat wij een set voor jou maken van wat je anders zelf gemaakt zou hebben tijdens de workshop. 
* Minder dan 14 dagen van te voren: hierrna is geen teruggave meer mogelijk en is men het gehele cursusbedrag verschuldigd. Wij zullen een set voor jou maken van wat je anders zelf gemaakt zou hebben tijdens de workshop en deze naar je opsturen. Deelname op een andere dag is helaas niet mogelijk.  * Komt u niet zonder annulering dan volgt altijd volledige facturatie van het gehele workshopbedrag, wij sturen u dan ook geen set borden / kopjes op. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden door Studio Harm en Elke en Saskia Overzee
Mocht door overmacht de workshop geannuleerd worden door ons,  dan zal zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden voor overleg van inhaaldata. Mocht inhalen onmogelijk blijken, zullen wij het betaalde bedrag natuurlijk terugbetalen aan de klant.
Bij te weinig aanmeldingen zal de workshop ook geannuleerd worden door ons. Het betaalde bedrag betalen wij natuurlijk terug aan de klant.

© 2012 - 2021 Studio Harm en Elke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel